O nás

Naše Wellness Centrum Svaté Pole se nachází v malebné středočeské vísce s velkou historií. Wellness je vybudované v zrekonstruované tvrzi staré několik set let. Dnešní podoba centra se snaží skloubit historii s nejmodernějšími prvky wellness služeb a zanechat v klientech nezapomenutelný zážitek, jak na těle tak na duši.

Svaté Pole leží cca 40 Km jižně od Prahy a 3 km od Dobříše. Z rychlostní silnice R4 trvá cesta do wellness areálu pouhou 1 minutu.

V oblasti Svatého Pole se naši klienti mohou věnovat také outdoorovým aktivitám, které Vám ve wellness centru bez problému zařídíme. V těsném sousedství našeho centra se nachází krásné dětské hřiště včetně sportovního zařízení, které je Vám zcela k dispozici. Součástí Svatého Pole je i chráněná přírodní rezervace, která vybízí k nádherné procházce nedotčenou přírodou.

Rehabilitace, regenerace a wellness jsou nejstarším a nejjednodušším způsobem léčby. Rehabilitace je základní medicínský obor rozsáhlého komplexu fyzikálních, pohybových a jiných terapií. Regenerace znamená obnovení, znovuvytvoření psychických a fyzických sil po určité námaze, je prováděna v rámci komplexních regeneračních programů. Wellness to je zvláštní pocit blaženosti a spokojenosti, který vzniká z rovnováhy mezi psychickým a fyzickým stavem – tak zní jedno ze základních východisek filozofie celistvosti. Tato blaženost je tedy něčím, co se zcela přirozeně dostaví, když člověk uvede svou duši, myšlenky a tělo do souladu a žije v harmonii se svým okolním prostředím, svým domem a přírodou jako celkem. Nejspolehlivější cesty k této blaženosti popisují určité prvky rehabilitace a regenerace – tyto nauky jsou praktickými rádci pro život a jejich léčebné metody upevňují zdraví, dodávají novou sílu vystresovanému tělu a jsou pohlazením pro duši.

Tým pracovníků Wellness centra je složen výhradně z profesionálů ve svém oboru, kteří se i nadále pravidelně vzdělávají a využívají jak největších novinek, tak klasických osvědčených metod rehabilitace, regenerace a wellness.

Provozní doba centra je: ÚTERÝ – NEDĚLE, 7-21 hodin. Dále nabízíme možnost využití některých našich služeb dojíždění až k Vám do hotelu, kanceláře nebo bytu.

Mgr. Bc. Petr Kozohorský
ředitel a hlavní fyzioterapeut