Dnes je 9. února

Víkendové Wellness
 programy a služby centra
 bude možné využívat

vždy druhý víkend v měsíci.
 Dle objednávek.

Firemní a skupinové akce
po domluvě i mimo otevírací dobu centra.

Veškeré služby je nutné předem rezervovat.

Navštivte naše
FACEBOOK stránky

Návštěvy

Detail produktu

Rašelinový zábal

cena: 200 Kč

Rašelinové zábaly jsou doporučovány jako podpůrný prostředek při léčení chorob, pohybového systému, zánětlivého, degenerativního a úrazového původu (svalový a kloubní revmatismus, artróza, poškození plotýnek, ischias, následky nehod, atd.). Jedná se o klasickou lázeňskou kůru, která je však u nás prováděna moderní formou hygienických jednorázových zábalů, které splňují ta nejpřísnější hygienická kriteria EU. Díky umístění 3-4 mm vrstvy rašelinové směsi mezi dvěma foliemi , z nichž je jedna prostupná účinným látkám (vlies), se stává šetrnější k přírodním zdrojům. Přírodní příměsi zabraňují větším únikům vody ze zábalu a tím také výraznějšímu znečištění pacienta. Nosiče tepla se nahřejí na cca 60° (vodní lázní, párou apod.) a celou plochou přiloží na postižené místo pacienta po dobu 15-30 min. Postupným uvolňováním tepla se zabrání tepelnému šoku. Celá procedura se skládá z ucelené řady pěti zábalů, které si dokáže poradit i s chronickými obtížemi. Doporučuje se provádět kůru 2-3x týdně.

Nákupní košík
0 ks zboží